Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Продължавай тенденцията на предния собственик и си обгрижвай колицата щателно, но тези 7000 км ми се виждат прекалено малко за смяна на масло.
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
    GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

• Възможно е да са малко колега,но карам предимно градско и на 7000-8000км я обслужвам.Като видя въздушния филтър след този пробег не ми мисли какво става в двигателя с тези качествени горива.Насоки за бензиностанции с по добро гориво в Русе?
      Alfa Romeo 1.9 JTD TI ама не баш sigpic

Comment

• Ромпетрол на улица Потсдам (зад киното). 2 години зареждам само там и няма никакви дертове. Преди това съм пробвал почти всички вериги в града. Като цяло и с тях не е имало проблеми, но с румънската нафта разходът е една идея по-нисък.
        Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
        GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

• Благодраско
          Alfa Romeo 1.9 JTD TI ама не баш sigpic

Comment

• Здравейте, в момента си търся кола и съм се спрял на алфа 147 като смятам, че за около 3500-4000 лв е най-доброто нещо, което може да се вземе като визия и здравина, понеже съм карал 2 години фиат пунто 1.9 jtd и бях много доволен от двигателя.
            Горе-долу вече знам какво да гледам по колата и слабите и страни, но не мога да намеря читав екземпляр. Имате ли си и на идея за някоя обява или познат, който продава нещо в добро състояние, понеже повечето са пълна скрап

Comment

• Аз лично продавам моята фейслифт на реални 96-97000 км тотално обслужена и с газ, но цената е нагоре от това, което си решил да дадеш. Колата я има в раздел Продава. Ако те интересува погледни я. На пазарлъци съм готов по всяко време. Поздрави
              '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
              Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от becomepeace Покажи съобщение
                Здравейте, в момента си търся кола и съм се спрял на алфа 147 като смятам, че за около 3500-4000 лв е най-доброто нещо, което може да се вземе като визия и здравина, понеже съм карал 2 години фиат пунто 1.9 jtd и бях много доволен от двигателя.
                Горе-долу вече знам какво да гледам по колата и слабите и страни, но не мога да намеря читав екземпляр. Имате ли си и на идея за някоя обява или познат, който продава нещо в добро състояние, понеже повечето са пълна скрап
                Привет колега.Която по ти хареса купуваш и правиш.Щом е за лично ползване ще си я ремонтираш и така нататък.Недей търси много хубава защото няма в България искат им в чужбина доста парички но са в доста по добро състояние.Късмет .
                алфата 666

Comment

• Здравейте колеги,

от известно време се заглеждам за дизелови 159-ки/седан, но същевременно ми хващат окото и фейслифтовите 147-ци. Попаднах на тази обява за Q2:
                  https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...3&slink=7z510k

Някой гледал ли е колата, за да сподели някакви впечатления?
                  Също бих се радвал, ако някой каже какви биха могли да бъдат предимствата и недостатъците при избора между двата автомобила.

Благодаря.

Comment

• Здравейте колеги
                    Имам един въпрос
                    Някой знае ли вътрешния размер на лагера на маховика в който влиза оста на скоростната кутия
                    Трябва ми при монтаж на новия съединител ,за да може стругар да ми направи опашка
                    В събота мисля да започна ремонта
                    И ако е възможно до утре вечер да ми дадете размера
                    Или някой от колегите ако има свалена ск.кутия може да примери най тънката част на оста без шлици
                    Алфа 147 jtd
                    115 k.s.
                    2002 год

Comment

• Извинявам се колеги
                      Обърках темата
                      Алфа 147 jtd
                      115 k.s.
                      2002 год

Comment

• https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...7&slink=89p8p0
                        За тази някой знае ли нещо?
                        Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                        Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
                        Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

• Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщение
                          https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...7&slink=89p8p0
                          За тази някой знае ли нещо?
                          Обслужване - около 500
                          Съединител, маховик, ... - около700 мин
                          Номера и т.н - около 400
                          Да направиш кола и да я продаваш?

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                            Обслужване - около 500
                            Съединител, маховик, ... - около700 мин
                            Номера и т.н - около 400
                            Да направиш кола и да я продаваш?
                            Ама това го е направил преди 20 000 км.....и все пак ако докаже не е за подценяване.......въпреки това цената е висока според мен....
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• И аз не бих дал 5500 лв за (стандартна) 156ца, особено с тоя слаб мотор...
                              156 2.0TS

Comment

• Здравейте,колеги! Бихте ли ми дали мнение за 147-ца 2.0 бензин/газ , автоматик, става въпрос за фейслифта. Със самия автомобил съм запознат доста добре, тай като 8 години карах такъв преди фейслифта 1.9 дизел - ръчка и го смених със 159. По скоро искам мнение за мотора и кутията, понеже ще е за съпругата ми, а тя кара предимно градско, затова търся бензин.
                                Благодаря!
                                Alfa Romeo 159 2.4 JTDm T.I.
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X